Art al carrer. Terra de somnis de Cristina García Rodero

Disseny expositiu, museografia i disseny gràfic de l’exposició d’Albert Vallverdú Disseny

L’exposició Terra de somnis de Cristina García Rodero ha estat organitzada per l’Obra Social “la Caixa” dintre el programa Art al carrer , en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer.

Itinerància a Sòria

CRISTINA-GARCIA-RODERO-ALBERT-VALLVERDU-DISSENY-17CRISTINA-GARCIA-RODERO-ALBERT-VALLVERDU-DISSENY-19CRISTINA-GARCIA-RODERO-ALBERT-VALLVERDU-DISSENY-12CRISTINA-GARCIA-RODERO-ALBERT-VALLVERDU-DISSENY-15

Itinerància a Santiago de Compostela

CRISTINA-GARCIA-RODERO-ALBERT-VALLVERDU-DISSENY-5CRISTINA-GARCIA-RODERO-ALBERT-VALLVERDU-DISSENY-3CRISTINA-GARCIA-RODERO-ALBERT-VALLVERDU-DISSENY-4CRISTINA-GARCIA-RODERO-ALBERT-VALLVERDU-DISSENY-2CRISTINA-GARCIA-RODERO-ALBERT-VALLVERDU-DISSENY-6

Visita guiada de Cristina García Rodero junt a Martiño Noriega Sánchez, alcalde de Santiago de Compostela

CLIPPING  
La Voz de Galicia

Albert Vallverdú Disseny

DISSENY D'EXPOSICIONS / ESPAIS EXPOSITIUS / EXPOSICIONS TEMPORALS / MUSEOGRAFIA / GRÀFICA DISÑO DE EXPOSICIONES / ESPACIOS EXPOSITIVOS / EXPOSICIONES TEMPORALES / MUSEOGRAFÍA / GRÁFICA DESIGN OF EXHIBITIONS / MUSEOGRAPHY / DIGITAL AND GRAPHIC DESIGN